image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Poslednje iz bloga
Pretraži
 

RF lifting lica

Naučno je dokazano da proteini kao kozmetoterapeutici poboljšavaju stanje kože.
Za kozmetičku upotrebu od proteina najznačajniji skleroproteini su:

  • kolagen,
  • elastin i
  • keratin,

kao i njihovi derivati, hidrolizati, kondenzati sa tenzidima i masnim kiselinama i dr.

Kolagena vlakna daju koži čvrstinu i otpornost, a elastična obezbeđuju elastičnost. U procesu starenja kože narušava se prvobitna struktura kolagena usled čega vezivno tkivo postaje krto i neelastično, što dalje za posledicu ima smanjenu mogućnost vezivanja vode.
U humanom tkivu do sada je identifikovano deset tipova kolagenskih vlakana, a za građu i izgled kože najznačajniji su kolageni tipa 1, 3 i 7.

Najbolji rezultati se postižu aplikovanjem preparata tkz. kozmetičkog aktivnog kolagena, koji je rastvorljiv i dobija se iz telećih koža.
Kod koža kod kojih je već došlo do smanjene sinteze kolagena u ćelijama fibroblastima i do stanjivanja ekstracelularnog matriksa, koje je izazvano smanjenjem kolagena tipa 3 i kolagena tipa 1, neophodno je sem aplikovanja podstaći produkciju kolagena.

Najbolji rezultati se postižu kombinacijom aktivnih tretmana (aplikovanje kolagena) u kožu primenim RF LIFTINGA (aparata novije generacije koji uz pomoć jakih izlaznih snaga i zagrevanja kože dovodi do visoke sinteze kolagena i elastina.

U koži tretirane zone, najbolji rezultati se postižu u liftingu lica, kapaka, vrata i dekoltea.

PitanjeZakazivanje