image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Poslednje iz bloga
Pretraži
 

O nama

Posebnu pažnju obraćamo na informisanost, sigurnost i privatnost klijenta, kao i na to da se osećate prijatno tokom boravka u našem centru nege i lepote Ninočka.

O nama

U obnovljenom ambijentu u samom centru grada uz pomoć vrhunskih preparata i aparata Vaše lice i telo zablistaće punim sjajem. Posebno se ponosimo velikim izborom tretmana i individualnom pristupu svakom klijentu, gde uz maksimalnu posvećenost postižemo izuzetne rezultate kada je u pitanju nega, bioregeneracija i usporavanje starenja. Tokom 15 godina rada, koliko se bavim lepotom i podmlađivanjem, sada sa sigurnošću mogu da kažem da sam na osnovu svog iskustva i znanja nepogrešiva pri odabiru i kombinaciji tretmana. Tome pomaže i činjenica da sam sve tretmane koje radim, pre nego što sam ponudila klijentima isprobala na sebi. Posebnim uspehom smatram što sam tokom svih ovih godina baveći se lepotom i podmlađivanjem izgradila brojna prijateljstva sa svojim klijentima koji nam sada u potpunosti veruju. Da bismo do toga stigli bilo je potrebno puno rada i puno dobrih rezultata koji su postali naša najbolja reklama. Neki od tih rezultata zaslužuju da ih podelimo sa Vama.

Kontaktirajte nas

U ovom salonu srešćete stručnost, profesionalnu opremu i vrhunske kozmetičke preparate. Marina je kozmetičar koji već treću godinu zaredom vodi računa o mom licu. Prezadovoljna sam njenim znanjem, trudom i posvećenošću, ne bih je menjala ni po koju cenu!

Jelena Milidragović

Predivan, ušuškan salon u samom centru grada. Prijatna atmosfera, vrhunska usluga .Profesionalno i ljubazno osoblje. Sve pohvale za Marinu i Dragana

Marija T Lazarević

Divan salon, predivno osoblje i vrhunska usluga. Preporucujem ga svima

Ana Milenković

Zakažite besplatne konsultacije

PitanjeZakazivanje